Dezerty

Bezgluténové mramorové čokoládové tortičky s mrkvou

Príprava
10 minút
Pečenie
45 minút
Počet porcií
2

Krásny mramorový koláč s mrkvou

Použité produkty

Ingrediencie

Mrkva
1 ks
Vajcia
2 ks
Kokosový olej
1 polievková lyžica
Pomrvené bezgluténové sušienky María
30 g
Kukuričný škrob
20 g
Agávový sirup
3 polievkové lyžice
Sušené droždie
1 čajová lyžička
Kakao
2 polievkové lyžice

Postup

  1. Mrkvu nastrúhajte a premiešajte ju v miske s vajíčkami, sirupom a kokosovým olejom. Pridajte kukuričný škrob, droždie a rozdrvené sušienky. Premiešajte. Polovicu pridajte do malej vystlanej formičky.
  2. Do zvyšku cesta pridajte kakaový prášok. Na vrch pridajte druhú vrstvu a jemne formou potraste. 
  3. Pečte pri 180 ºC približne 45 minút. 

Použité produkty

Bezgluténové - Tradičné
Gluten Free María
Prečítať viac

Najnovšie recepty

Vyskúšajte sušienky Gullón vo vašich obľúbených receptoch
60 MIN PRÍPRAVY - 24 HODINY V CHLADE

Bezgluténové tiramisu

15 MIN PRÍPRAVY - 35 MIN PEČENIA

Bezgluténový mrkvový koláč

20 MIN PRÍPRAVY - 4 HODINY V CHLADE

Ovocný aspik so sušienkovým základom