Dezerty

Bezgluténové cake pops

Príprava
10 min
Tuhnutie
45 min

Skvelý tip pre návštevy alebo oslavy. Bezgluténové cake pops, nepečené lízanky.

Použité produkty

Ingredience

Vegánska náhrada mascarpone
200 g
Čokoláda na varenie
150 g
Gullón Gluten Free María
170 g
Špajdle

Postup

  1. Sušienky María podrvte na jemno, môžete ich aj rozmixovať. 
  2. Pridajte ich do misy spolu s krémovým syrom alebo mascarpone a miešajte, až kým nevznikne homogénna zmes. 
  3. Vytvarujte guličky a zapichnite do nich špajdle. 
  4. Guličky namočte do rozpustenej čokolády a položte na papier na pečenie. 
  5. Čokoládu nechajte stuhnúť a vychutnajte si sladkú odmenu. 

Použité produkty

Bezgluténové - Tradičné
Gluten Free María
Prečítať viac

Najnovšie recepty

Vyskúšajte sušienky Gullón vo vašich obľúbených receptoch
60 MIN PRÍPRAVY - 24 HODINY V CHLADE

Bezgluténové tiramisu

15 MIN PRÍPRAVY - 35 MIN PEČENIA

Bezgluténový mrkvový koláč

20 MIN PRÍPRAVY - 4 HODINY V CHLADE

Ovocný aspik so sušienkovým základom